All Hulpverlening aan mensen met een verslaving

 •   Favoriet

  Reset

  Reset is een ambulant centrum voor jongeren van 15 tot 25 jaar met een verslaving en de bijhorende gedragsproblemen. We bieden een intensief ambulant programma aan van 16 weken, waarbij we inzetten op groepssessies, individuele begeleiding, sport en activiteiten en een uitgebreid nazorgtraject. Dit onder begeleiding van psychologen, coaches en ervaringsdeskundigen. Daarnaast werken we met een familieprogramma, waarbij we de ouders (via individuele, groeps- en systeemgesprekken) intensief betrekken.

 •   Favoriet

  Zorgboerderij

  Our Little Farm is een erkende zorgboerderij waar wij ons op een kwetsbaar publiek richten. – Lijdt je aan een burn-out, chronische stress of verslavingen ten gevolgen hiervan? – Worstel jij of u kind met gedrag, concentratie of identiteitsproblemen? – Heb je nood aan een “natuur break” om tot rust en terug met jezelf in balans te komen? – Heb je een mentale of fysieke beperking? – Gaat het om dementerende bejaarden? Dan ben je van harte welkom bij Our Little Farm, een plaats waar ons multidisciplinaire team u zal helpen.

 •   Favoriet

  Verwonderd

  Wij zijn Verwonderd, de Vlaamse vereniging ter preventie van zelfverwonding. Wij ijveren naar een realistische beeldvorming hierover. Het grootste deel van onze leden zijn ooit zelf al in aanraking gekomen met zelfverwonding, maar wij kunnen ook rekenen op hulpverleners en omstaanders. Wij willen deze problematiek kenbaar maken in Vlaanderen, en mensen inlichten over hoe ze met de zelfverwonding kunnen omgaan en welke functie(s) zelfverwonding heeft.