All Centra voor dagbehandeling en activiteitencentra

 •   Favoriet

  Zonnestraal vzw

  Zonnestraal vzw ondersteunt mensen met een beperking in de regio Vlaams-Brabant en is daardoor een erkende en vergunde (VAPH) zorgaanbieder. Zij maakt deel uit van Havinet vzw en ROG vzw. Wij helpen u graag verder indien u op zoek bent naar: individuele en/of ambulante ondersteuning, residentiëel verblijf in één van onze woongroepen (verdeeld over verschillende campussen te Lennik en Herfelingen), activiteiten in ons dagcentrum, arbeidsmatige activiteiten in ons atelier ‘t Werkpunt, een plaats voor vrijwilligerswerk, stages en vakantiejobs, enz. Bekijk ons aanbod op www.zonnestraalvzw.be!

 •   Favoriet

  Zorgboerderij

  Our Little Farm is een erkende zorgboerderij waar wij ons op een kwetsbaar publiek richten. – Lijdt je aan een burn-out, chronische stress of verslavingen ten gevolgen hiervan? – Worstel jij of u kind met gedrag, concentratie of identiteitsproblemen? – Heb je nood aan een “natuur break” om tot rust en terug met jezelf in balans te komen? – Heb je een mentale of fysieke beperking? – Gaat het om dementerende bejaarden? Dan ben je van harte welkom bij Our Little Farm, een plaats waar ons multidisciplinaire team u zal helpen.

 •   Favoriet

  Dagactiviteitencentrum De Start

  Het DAC De Start staat voor het activeren, ondersteunen en organiseren van activiteiten voor en door personen met een psycho-sociale kwetsbaarheid. De activiteiten worden in  groep aangeboden met aandacht voor elke individu en situeren zich op het vlak van ontmoeting, vrije tijd, vorming en arbeidszorg. Een greep uit onze activiteiten: inpak-en sorteerwerk, hout-,naai-en crea atelier, muziek en sportgroep én ontmoetingshuis. We zijn elke weekdag open van 8u00 tot 16u00