Beschrijving zorgaanbod
Beschrijving zorgaanbod
Afbeeldingen
Google map
Beoordelingen
E-mail
 • OC Cirkant biedt woon- & dagondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel. Ook mensen die slechts tijdelijk willen verblijven zijn van harte welkom.

  Wie zijn we?
  Vertrekkend vanuit de mogelijkheden en de interesses van de cliënt, ijveren onze medewerkers er elke dag opnieuw voor, om zorg op maat te bieden. Zij zetten telkens het welbevinden van de cliënt op de eerste plaats. De woonomgeving, dagbesteding & therapie worden dan ook steeds aangepast aan het kunnen & aankunnen van de cliënt.

  Voor wie?

  Zowel voor personen met complexe zorg en een ernstige beperking, als voor mensen met een minder complexe noden of met een matige verstandelijke beperking, bieden wij de gepaste ondersteuning.

  Vanuit onze expertise is er echter speciale aandacht voor personen met intense medische zorgnoden, die bij ons kunnen rekenen op uitgebreide medische en verpleegkundige zorg.
  Ook cliënten met gedrags- en emotionele problematieken kunnen terecht binnen een eigen groep, met aangepaste infrastructuur en ervaren medewerkers.

   

 • Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Geef een beoordeling