Beschrijving zorgaanbod
Beschrijving zorgaanbod
Afbeeldingen
Video
Google map
Beoordelingen
E-mail
 • Heb jij een beperking of heb je iemand met een beperking in je familiekring? Dan ben je bij Apojo aan het juiste adres. Wij bieden mensen met een beperking ondersteuning op alle mogelijke vlakken. Zo helpen we jou bij de uitbouw van een zo zelfstandig mogelijk en kwaliteitsvol leven. We helpen jou je eigen weg te gaan en goede relaties aan te gaan met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Bij ons word je aangesproken op de dingen die je kunt, krijg je kansen om nieuwe dingen te leren en krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt.

  Aanbod

  Je kan bij ons terecht als je op zoek bent naar een voor jou zinvolle dagbesteding, woonondersteuning of begeleiding aan huis. Zo bieden wij je activiteiten aan in ons dag- en activiteitencentrum, woonmogelijkheden en persoonlijke begeleiding zoals huishoudelijke hulp of bijstand op psychosociaal, lichamelijk of administratief vlak. Wij willen jouw leven zo aangenaam mogelijk maken en stemmen onze ondersteuning af op jouw noden en behoeften.

  Werkwijze

  Je kan een beroep doen op onze dienstverlening als je een persoonsvolgend budget (PVB) hebt van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) of door Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Het PVB hangt af van jouw ondersteuningsnood en wordt bepaald op basis van een inschalingsverslag en ondersteuningsplan. Je kan het cash of met een voucher inzetten voor ondersteuning, zorg en persoonlijke assistentie. Op RTH kan je een beroep doen als je jonger bent dan 65 jaar en slechts beperkte ondersteuning nodig hebt.

 • https://www.youtube.com/channel/UC4L9EHggRZ0xL8boij7azLQ?view_as=subscriber

 • Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Geef een beoordeling