Vinden en gevonden worden op het web

Als mensen zorg nodig hebben gaan ze zelf op zoek naar informatie over het zorgaanbod in hun regio, gemeente of wijk. Ze speuren op het internet naar een antwoord op hun vragen en wat ze daar vinden beïnvloedt steeds meer hun beslissing. Zorg er dus voor dat je als zorgactor op meerdere plaatsen op het web in beeld komt.

Vestig de aandacht, wek interesse en nieuwe zorgvragen. Zorgactor.be biedt u de mogelijkheid om uw zorgaanbod beter bekend te maken bij potentiële cliënten en patiënten. Uw publicatie op Zorgactor.be helpt om het publiek te informeren en om keuzen in de zorg te beïnvloeden. Met uw extra aanwezigheid op het net wordt uw aanbod sneller gevonden door zoekrobots en kunt u zich onderscheiden en uw reputatie verbeteren.

 

  Bereik de mobiele surfer

Ruim de helft van alle internetgebruik gaat via mobiele toestellen (smartphone, tablet, laptop). Speel daar op in door op meerdere plaatsen aanwezig te zijn op het web. Zorgactor.be is perfect leesbaar op alle mobiele toestellen (100% responsive).

 

  Uw favoriete foto's

Uw zorgaanbod tonen is vertrouwen opbouwen. Zien is geloven en één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Sleep uw favoriete beeld naar de 1ste positie en bepaal zelf uw coverfoto. Stel uw zorgaanbod visueel voor en zorg dat cliënten en patiënten voor u kiezen.

  Kijk en luister

Cliënten en patiënten willen direct kunnen zien welke zorg ze kunnen krijgen en hoe ze dit kunnen bekomen. Een degelijk gemaakte video brengt een combinatie van beeld, geluid en tekst, en dat triggert potentiële cliënten om met meer aandacht te kijken en te luisteren en om contact met je op te nemen. Voorbeeld: © Woonzorgcentrum De Wingerd Leuven.

 

  Speciale aanbiedingen en evenementen

Val op tussen andere zorgactoren door exclusieve aanbiedingen. Trek de aandacht van zorgzoekers door uw pagina regelmatig met nieuws te updaten. Publiceer een onbeperkt aantal evenementen zonder meerkosten. Zo vestigt u een degelijke en dynamische online reputatie en verhoogt u de   kansen op contacten met nieuwe cliënten.      Voorbeeld: Dag van de zorg 17 maart 2019


 


 

GRATIS uw zorgaanbod publiceren op zorgactor.be
per jaar
0
Vinden en gevonden worden
Onbeperkt aantal categorieën
Tags
Beschrijving: 10.000 tekens
Adres
Telefoon
E-mailadres
tot maximum 30 afbeeldingen
Contactpersoon
Publicatie van evenementen
Website link
Speciale aanbiedingen
Bestand uploaden
Videofilmpje tonen
Twitter link
Facebook link
Publiceer GRATIS uw zorgaanbod

Recente publicaties